lauantai 17. joulukuuta 2016

Enää yksi viikko ennen jouluaattoa!

Hui kuinka nopeesti se joulu tulla tupsahtaakaan! Havahduin eilen illalla, että enää viikko jäljellä ja jouluvalmistelut on ihan kesken!!

Kinkku käytiin jo aikasemmin ostamassa ja siellä se pakkasessa odottelee kun otetaan huomenna illalla se sulamaan! Ja tottakai ihan kunnon jötköhän se pitää olla nimittäin 8,7 kg kinkku tuli ostettu!

Tänään käytiin ostamassa joulukuusi. Ihana joulun tunnelma valtasi koko asunnon ja tuoksu on päätä huumaava! Tänään valmistui myös gluteenittomat karjalanpiirakat, peruna- ja porkkanalaatikot sekä pihlajanmarjahillot.Viime viikonloppuna avomiehen kanssa väkersimme kolme käpypalloa. Kyllä siinä oli kuumaliimapistooli kuumana!

Käpypallotehdas valmiuksissa!

Yksi käpypalloa sai valot

Käpypallo lahjaksi isovanhemmilleni


Huomenna oisi tarkoitus tehdä gluteenittomat Herrasväen pikkuleivät joulua varten ja parit kuivakakut sekä puolukkahillot herkkukoreja varten. Kyllähän tässä puuhaa riittä.

Rakastan tätä jouluhössötystä, joka monesta on raastavaa ja turhaa mutta minulle nautinnollista.

Muistan kun lapsena odotti innolla kuusen tuontia sisään ja silloin se tuotiin sisälle vasta pari päivää ennen aattoa! Isovanhempani kävivät kylässä aina noin viikko ennen joulua ja toivat meille kuusen, jonka olivat hakeneet itse meille metsästä! Muistan sen innon kun pääsi näkemään, että kuinka suuri kuusi tänä vuonna saadaan!!

Mukavaa viimeistän joulun alus viikkoa kaikille ja nautitaan nyt höösäämisestä, valmisteluista ja puuhista!

1 kommentti:

  1. Teillä onkin hyvällä mallilla jouluvalmistelut. :) Sitten saa vaan nauttia siitä tunnelmasta. <3
    Tosi ihana tuo käpypallo!! Mun piti tänä vuonna tehdä käpykransseja, mutta se nyt jäi tällä kertaa. Katsotaan josko ensi vuonna sitten niitä tulis tehtyä. :)

    VastaaPoista