perjantai 30. joulukuuta 2016

Niin se meni tämäkin joulu!

Tämän postauksen otsikolla on pitkät juuret lapsuuden jouluihini! Joka vuosi jo aatto iltana tai joulupäivän aamuna isäni on tokaissut "Niin se meni tämäkin joulu!". Minä ja äitini kiemurteltiin aina tuskissa, että yhyy aatto jo takana ja kohta joulunaikakin on ohi ja isääni ja isosiskoani vain nauratti!

Jouluaatto tuli taas vietettyä hyvin perintesti kotosalla miesystäväni ja kisujen kanssa. Perinteisesti siis paistelimme joulukinkun aatonaatto ja jouluaatto välisenä yönä ja nousimme aamulla 5-6 aikaan ottamaan sen uunista. Nukuimme yön sohvalla olohuoneessa, jotta pystyimme vahtimaan kisuja kinkun ollessa uunissa. Aamulla tietysti keiteltiin riisipuuroa aamupalaksi! Se on herkkua! Päivän mittaan tuli syötyä kinkkua, kinkkua, kinkkua, kinkkua ja vielä vähän lisää kinkkua!! Joten joulupäivällinen meni suht myöhäiselle mutta eipä haitannut mitään. Ilta huipentui lahjojen avaamiseen ja lahjaksi tulleen monopolyn pelaamiseen!

Joulupäivänä perinteiden mukaan lähdin jatkamaan joulua ensin isovanhemmille ja sieltä vanhemmilleni. Ja perhanan sisko kun antoi minulle jouluflunssansa! :D

Lahjoja tuli jos jonkin näkösiä ja kaikki niin ihania ja tarpeellisia!! Esimeekiksi sain miesystävältäni polaroid kameran ja laavalampun! Olen halunnut molempia jo todella pitkään! Lapsena minulla oli isovanhemmilta saatu laavalamppu nutta se meni rikki ja siitä asti uutta olen hamuillut.
Sain myös uudet tyynyt, kylpypyyhkeet, maustehyllyt ja mausteita, voileipägrillin, lankoja ja paksut puikot ja vaikka mitä muuta ihanaa!Ihania lahjoja <3

Paketteja ja paketin tutkija!

Kaikin puolin joulu oli täydellinen, tunnelmallinen, iloinen ja ihana! Toivottavasti teillä muillakin oli mukavat joulut!

Huomenna juhlitaan uutta vuotta! Katsotaan mitä kujeita vuosi 2017 tuo tullessaan!

2 kommenttia:

  1. Ihana blogi, seuraan tänä vuonna tarkasti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella mukava kuulla! :) Pian taas blogi aktivoituu ja aloitellaan syksyn fiilistely sekä jouluun valmistautuminen! Pysy siis kuulolla! Mukavaa syksyä! :)

      Poista