perjantai 6. tammikuuta 2017

Loppiainen saapui ja joulu väistyy kevään tieltä sekä itsekritiikkiä blogin tiimoilta!

Vuosi 2016 vaihtui seuraavaan flunssan kourissa. Yleensä syömme juustoja ja patonkeja uuden vuoden aattona mutta eihän tässä räkätaudissa mitään olisi maistanut, joten juustot sai jäädä pois ja lämpimät grillivoileivät saivat tulla tilalle. Uuden vuoden perinteeseen kuuluu ehdottomasti Illallinen yhdelle ohjelma, tähtisädetikut, elokuvat sekä keskiyön ilotulitus! Helsingissä oli Suomi 100 juhlat, joihin emme päässeet flunssan takia mutya onneksi täällä Herttoniemen rannassa on joka vuosi ihanat ilotulikuset. Flunssasta huolimatta käytiin keskiyöllä raketteja katsomassa ja tähtisädetikkuja heiluttelemassa!


Uuden Vuoden päivänä meillä päättyi joulu. Oli taas aika luopua joulukuusesta, joulupöytäliinoista ja koristeista. Jouluvalot sai vielä jäädä karkoittamaan pimeyttä. Verhot pitäisi makuuhuoneesta vielä vaihtaa kun joku jaksaisi vielä silittää turkoosit verhot, jotka tilalle laitetaan..!
Kyllähän se koti tyhjältä ja kalsealta näyttää sen kaiken jouluttelun jälkeen mutha hei, tänähän vuonna on taas joulu!!!

Jopa tänne Helsinkiin saapui kunnon talvi ja paukku pakkaset!Tänään vihdoin päästiin pitkälle lenkille tuohon ihanaan talvi ilmaan! Ja viluhan siellä tuli, niin oli ihana saada päiväruuaksi lenkin jälkeen nuudelikanakeittoa!


Ja nyt on sen itsekritiikin aika! En ole ollut täysin tyytyväinen blogiini vielä.
Paljon on vielä opeteltavaa ja petrattavaa kuten postauksien määrässä, joita pitäisi olla huomattavasti useammin sekä sisällössä. Aion tämän kevään ja kesän kerätä enemmän diy ideoita, leivonta ohjeita ja juttuja myös tänne teille jaettavaksi, jotta saataisiin enemmän vipinää taas ensi jouluksi myös tänne blogin puolelle!
Toivoisinkin teiltä ihanat lukijani, että mitä minun kannattaisi blogissa kehitellä ja mistä haluaisitte enemmän lukea!

Joulutassut ikkunassa kiittää ja kumartaa tämän joulun osuudelta ja jää "kesätauolle". Palaillaan taas ensi syksynä ja valmistellaan joulua yhdessä!


1 kommentti:

  1. Hei, kiitos vielä ilahduttavasta joulublogistasi, ja mukava kuulla, että jatkoa on luvassa. Minulla olisikin tähän liittyen mielessäni teemaltaan jouluinen blogiyhteistyöehdotus, jossa työ on pieni mutta palkkio mukava. Mikäli haluat kuulla lisää, kerron mielelläni tarkemmin. Voit ottaa yhteyttä klaus.einari@outlook.com

    VastaaPoista